Servicii de calitate, dedicare, profesionalism


8

12

REPARATII AUTO


Atelierul de mecanica este dotat cu echipamente moderne si testere omologate cu ajutorul carora oferim servicii pentru toate marcile de autoturisme la cele mai inalte standarde. Reparatiile din cadrul acestui atelier sunt realizate de catre mecanicii nostri profesionisti cu experineta in domeniu. In functie de dorinta dumneavoastra in activitatea de intretinere si reparatii de mecanica auto utilizam atat piese de schimb originale cat si piese de schimb de valori medii.

I.T.P.


I.T.P.-ul este o verificare tehnica, periodica si obligatorie a autovehiculului dumneavoastra. Aceasta presupune urmarirea mai multor parametri care tin de poluare, siguranta si estetica.
Lucrarile de acest tip se efectueaza de catre specialistii nostri calificati. Toate aceste tipuri de verificari se efectueaza sub asistenta si autorizarea Registrului Auto Roman (R.A.R.). Acte necesare de care aveti nevoie pentru efectuarea I.T.P. 1. Certificat de inmatriculare al autovehiculului 2. Cartea de identitate a conducatorului auto 3. Polita de asigurare de raspundere civila 4. Cartea de identitate a autovehiculului

TINICHIGERIE


In atelierul de tinichigerie echipa noastra va pune la dispozitie servicii de reparatii caroserii, inclusiv sasiuri si parti de rezistenta deteriorate in urma accidentelor sau afectate de coroziune intr-un spatiu adecvat si cu o dotare corespunzatoare. Acest atelier dispune de toate mijloacele tehnice necesare indreptarii elementelor de caroserie si interventiei pe structura de rezistenta, bazate pe tehnologie de masurare de ultima generatie.

VOPSITORIE


In cadrul atelierului nostru de vopsitorie oferim servicii de intretinere (polisare), vopsire integrala sau partiala pentru care folosim produse de calitate superioara. Calitatea vopselei este foarte importanta, de aceea utilizam cele mai bune marci. Identificarea culorilor inainte de procesul de vopsire se efectueaza cu acuratete maxima pentru toata gama de autovehicule. Dispunand de produse si aparatura de ultima generatie, impreuna cu personalul nostru experimentat asiguram satisfactia clientilor nostri.

R.C.A.


Asigurarea R.C.A. acopera raspunderea civila a proprietarului sau utilizatorului unui vehicul pentru prejudiciile aduse unei terte parti prin intermediul vehiculului. Service-ul nostru specializat va pune la dispozitie realizarea unei polite RCA chiar in locatia noastra.


Reparatii auto Rosiori de Vede. ITP. RCA. Tinichigerie

Reparatii auto in Rosiori de Vede. ITP. RCA. Tinichigerie. Vopsitorie. Service Auto ce realizeaza si alte servicii auto precum retusuri, indreptari, polish, vopsit complet, diagnoza, constatare daune auto. Garantie lucrare. Programare telefonica rapida. Pentru contact Service Auto Rosiori de Vede suna ACUM la 0763.015.228!